Collecte - Givt

GIVT app voor collecte

Waarom Givt

Onze gemeente gebruikt Givt als aanvullende geefmogelijkheid voor de collecte. Givt is een app waarmee je altijd en overal mee kan doen aan de collecte. Of je nu thuis meekijkt vanaf de bank, of geen contant geld bij je hebt tijdens de kerkdienst. Open de app, kies hoeveel je wilt geven, kies hoe je wil geven en klaar! Giften via de app zijn aftrekbaar bij de belasting. In de app staat een overzicht van giften aan ANBI organisaties die gebruikt kan worden bij het doen van de aangifte Inkomstenbelasting.


Hoe kan je hiermee aan de slag?

  • De app werkt op je mobiel of tablet. Download en installeer de app via de Apple App-store of Google play-store. Maak hiervoor gebruik van onderstaande buttons:
  • Vul na het installeren je e-mail adres in en zorg ervoor dat de registratie voltooid wordt door het invullen van je adres, bankgegevens en een machtiging af te geven. Dit werkt zeer eenvoudig en spreekt voor zich.
  • Dan is de app klaar voor gebruik. Hoe dit werkt kunt u in onderstaand filmpje zien. Onze kerk is te vinden als CGK Eemdijk.

QR code

Via onderstaande QR code is het mogelijk om te geven aan CGK Eemdijk. Scan de code met je mobiel of tik op het plaatje van de QR code om de app op je mobiel te openen.


Vragen

Als u vragen over de installatie van GIVT app heeft dan kunt u onderstaand filmpje bekijken. Als u er dan nog niet uit komt neem dan contact op met de diaconie:

diaconie@cgkeemdijk.nl